شرح خدمات مهندسی شرکت پیام دشت پارس
مرکز ال اس اف ایران
شرکت پیام دشت پارس مجری تخصصی سازه های فولادی سبک ال اس اف LSF با هدف ارتقاء صنعت ساختمان در زمینه طراحی، تولید و اجرای سیستم قاب سبک فولادی (Lightweight Steel Framing)با بهره گیری ازتجربه و تخصص در سال ۱۳۸۵شروع به فعالیت نموده و با توجه به افزایش روز افزون تقاضای ساخت ساختمان به روش LSF با مزایای فراوان اعم از مقاومت در مقابل زلزله ، کاهش زمان ساخت ، جابه جایی آسان ، دقت بالا در اجرا و قابلیت بازیافت تا ۹۵درصد و..... تمامی تلاش خود را معطوف به بهره گیری از این تکنولوژی نوین ساختمانی نموده است و در حال حاضر به عنوان یکی از برترین شرکتهای سازنده ساختمان به روش صنعتی (قاب فولادی سبک) ارائه خدمات می نماید.
با ما به رویاهایتان نزدیکتر شوید
خدمات ما :
مشاوره ، طراحی و مجری سازههای سبک فولادی ( ال اس اف و سی اف اس )مشاور ساخت و ساز
مدیریت پیمان
طراحی و معماری
مشاوره ، طراحی , فروش و نصب سازه های خورشیدی
ساخت اضافه اشکوب در 60 روز
ساخت ویلای مدرن در 90 روز
با تلاش می توان موفق بود
علم و تخصص مسیر را هموار تر می کند
We are with you , so we can
خلاصه خدمات مهندسی شرکت در طراحی و اخذ جواز های مربوط به ساختمان شامل :
۱- ایده پردازی و طراحی معماری فاز ۱ ( پلان ها و حجم کلی ساختمان)، تهیه و تولید طرح های سه بعدی از تمامی قسمت های ساختمان اعم از پلان ها و طراحی داخلی طبقات، مشاعات و نمای بیرونی ساختمان .۲- طراحی سازه، برق و مکانیک مطابق و همخوان با طرح معماری (به صورت دو بعدی و سه بعدی) .
۳- طراحی نمای بیرونی ساختمان مطابق و همخوان با پلان معماری و اخذ تاییده کمیته نمای شهرداری .
۴- تهیه و تولید نقشه های اجرای فاز ۲ (به صورت نقشه های سه بعدی و دو بعدی) .
۵- برآورد هزینه های ساخت، میزان مصالح مورد استفاده در هر بخش، لوازم، وسایل و اقدامات لازم جهت تجهیز کارگاه .
۶- ارائه نقشه ها به شهرداری انجام امور اداری مربوط به اخذ جواز و پروانه ساختمان .
۷- انجام کلیه امور مربوط به پایان کار ساختمان .
ال اس اف (LSF) چیست ؟
سازه های سبک فولادی (Light Weight Steel Frame)
سیستم سازه ای فولادی سبک LSF یک سیستم سازه ای پیشرفته است که در انواع ساخت و سازها مانند خانه های ویلایی، ساختمان های مسکونی و اداری، هتل و هتل آپارتمان ها، ساختمان مدارس و دانشگاه، رستوران ها و… دارای کاربرد است و یکی از مناسب ترین سیستم های ساختمانی است که امروزه در جهان مورد استفاده قرار می گیرد.سازه LSF “ال اس اف” سازه ای پیش ساخته وسبک است که بر اساس طرح معماری ساختمان ،در محل کارخانه تولید شده و سپس در محل ساختمان بااستفاده از پیچ های سر مته ای ، بولت ها و سایر اتصالات نصب و بر پا خواهد شد.
این سازه ها که از ورق گالوانیزه با عرض پروفیل متغیر(معمولا 89 تا 308 میلی متر) تولید می شوند.
به عنوان جایگزین سازه های فلزی یا بتنی موجود یا هر نوع هایل دیگری است که در ساختمان سازی به کار برده می شود.
ضخامت آن بر حسب نوع کاربری متفاوت بوده از 0.6 تا 2.5 میلی متر متغیر می باشد.
در تمامی کاربردها (اعم از اسکلت کلی ساختمان ، سازه ترکیبی ،پارتیش بندی ، سقف کاذب و ….)مجموعه ای از این نوع پروفیل نقش سازه فلزی را بر عهده خواهد داشت.
و در مجموع تمامی دیوارهای داخلی ، خارجی و تیر های سقفی با انواعی از مقاطع LSF “ال اس اف”ایجاد و احداث می گردند .
استفاده از سازه فولاد سرد نورد شده از دهه 1850 ميلادي آغاز گرديد.
ولي استفاده از آن تا انتشار اولين ضوابط انجمن امريكايي آهن در 1946 گسترش زيادي پيدا نكرد.
استاندارد طراحي
اولين استاندارد طراحي بر مبناي تحقيقات انجام يافته در دانشگاه كرنل سال 1939 و با پشتيباني AISI تدوين گرديد.امروزه بدليل كيفيت مناسب ساخت و سرعت بالا و مقاومت بالا در برابر زلزله از آن در كشورهاي انگلستان، امريكا، كانادا، استراليا، ژاپن و… استفاده مي كنند.
در سالهای اخیر استفاده از سازه های سبک، که متداولترین نوع آنها سازه LSF است، رشد داشته و به نظر میرسد این رشد در آیندهای نزدیک سرعت بیشتری خواهد داشت.
چه در ایران و چه در سطح جهان از سازه LSF جهت ساخت ساختمانها و ویلاهای پیش ساخته، حتی تا ۵ طبقه، نیز استفاده میشود.
اگر نمیدانید سازه LSF چیست و راجع به سازه های سبک, ویلا پیش ساخته اطلاعات بیشتری می خواهید تا انتهای این نوشته با ما همراه باشید.
در ادامه به چیستی سازه LSF و نقاط مثبت و منفیای که دارد اشاره خواهد شد.
ال اس اف مناسب ترین روش براي ساخت ویلا
سیستم سازه هاي فولادي سبک LSF مناسب ترین روش براي ساخت ویلا در مناطق مختلف است زیرا:
- مزیت اصلی این سیستم سرعت قابل ملاحظه در اجراي آن میباشد به نحوي که مدت زمان اجراي یک واحد ویلائی بصورت تمام شده حدود 60 روز کاري بر آورد میگردد.
- در این سیستم اجزا سازه اي، با اتصالات پیچی به هم متصل شده و تشکیل یک سیستم یکپارچه ساختمانی مقاوم در برابر زلزله را می دهد.
- با اجراي سقف با طرحهاي جذاب و پوشش با پانلهاي سه بعدي زیبا می توان جلوه خاصی به ویلا بخشید.
- تمام مصالح مصرفی در این سیستم داراي مقاومت بالا در برابر آتش می باشد.
- به دلیل استفاده از مصالح پیش ساخته و کوتاه بودن زمان نصب و حمل و نقل کم حجم، امکان ساخت ویلا در دورترین مکانهاي کوهستانی و جنگلی فراهم می گردد.
برخی از خصوصیات ال اس اف LSF :
1-انعطاف پذیری
این مقاطع میتوانند به صورت اعضای تكی و یا اینكه به صورت پانل های آماده شده در كارخانه، به سایت منتقل گردند.تنوع ضخامت و ابعاد مقاطع جدار نازك امكان انعطاف پذیری زیادی را در مرحله طراحی ایجاد می نمایند.
به عنوان نمونه در طراحی یك سیستم خاص كه ارتفاع تیرچه ها باید محدود باشد.
بدون اینكه فواصل المانهای كف و یا دیوار را تغییر داد، میتوان با تغییر ضخامت مقطع جدار نازك، این محدودیت را برآورده نمود.
2-بادوام
در مقاطع فولادی جدار نازك جمع شدگی و تغییر شكل و كج شدگی مقطع وجود نداشته و لذا مشكلات ایجاد شده برای پانلهای چوبی و پانل های گچی متصل شده به این اجزای فلزی نیز به حداقل ممكن كاهش خواهد یافت.همچنین فلز یك ماده غیراورگانیك بوده و بنابراین در مقابل رطوبت و هجوم حشرات مقاوم بوده و چرخش، كج شدگی، جدادگی، ترك و خزش در آن ایجاد نخواهد شد.
3-وزن سبك
مقاطع فولادی جدارنازك بدلیل سبك بودن به راحتی قابل حمل و جابجایی در محل كارگاه بوده و لذا هزینه مربوط به كارگر را كاهش داده و نیز باعث خستگی مفرط نمیگردد.4-قوی بودن مقاطع (Strong)
این مقاطع و سیستم سازه ای به راحتی میتواند بالاترین نیروهای زلزله و باد را تحمل نماید.5- دارای ثبات در ابعاد
بدلیل اینكه فلز ماده ای است كه در مقایسه با مصالح اورگانیك، در مراحل پروسه مختلف شكل میگیرد، بنابراین مقاطع كاملاً صاف، و هم شكل بوده و دارای كیفیت یكسانی میباشند.6-مقاوم در برابر آتش
مقاطع فولادی، مصالح غیرقابل اشتعال میباشند.این مصالح نمی سوزند و باعث گسترش حریق در فضاهای مختلف ساختمان نمی گردند.
بنابراین مالكان می توانند هزینه بیمه كمتری را برای بیمه نمودن ساختمان در برابر آتش بپردازند.
7-مقاومت(Strength)
مقاطع فولادی جدار نازك سرد نورد شده، در مقایسه با دیگر مصالح ساختمانی دارای بالاترین نسبت مقاومت به وزن می باشند.به طور کلی چندین مزیت را می توان برای استفاده از مقاطع سرد نورد شده در ساخت ساختمان ها برشمرد :
1- از نظر زیست محیطی، این سیستم ساختمانی در زمره سیستم هایی است که انرژی اندکی برای ساخت اجزای آن مصرف می شود.2- فولاد از مصالح محـکم است و شـکل دادن آن راحت می باشد.
3- اینرسی حرارتی کم این سیستم آن را برای ساختمان های اداری، تجاری و دیگر ساختمان های با کاربری منقطع، بسیار مناسب می سازد.
4- سازگاری مواد و مصالح با شرایط اقلیمی مناطق مختلف ایران .
5 در سازه نیازی به آجر ، بلوک ، سفال ، تیرچه ، کاشی نیست.
6- عدم استفاده از موادی که برای سلامتی انسان مضر باشد.
7- کاهش هزینه تمام شده نسبت به ساختمان سنتی ساز وهزینه تعمیر آن در طول زمان نسبت به مصالح دیگر خیلی کم می باشد.
8- ایزولاسیون در برابر سرما ـ گرما ـ رطوبت و صوت .
9- مقاومت بالا در برابر اشعه خورشید و مقاومت در برابر آتش سوزی .10- قسمت های حامل بار در اسـکلت فولادی بار بیـشتری را تحمل می کنندو در مقابل آتش و زلزله مقاوم می باشد.
11- طول عمر حداقل یکصد سال .
12- به علت عدم تاثیر پذیری از رطوبت ، ماهیت قطعات فلزی به هیچ وجه تغییر نمی کند ، برای اینکه جنس سازه گالوانیزه می باشد و امکان پوسیدگی وجود ندارد.
13- با توجه به اتصالات محکم احتمال صدمه دیدن به واسطه طوفان خیلی کم می باشد.
14- برای بارهای نسبتا سبک و یا دهانه های کوتاه می توان اعضای سبکی تولید نمود .
15- اعضای با شکل غیر معمول را می توان با استفاده از عملیات نورد سرد تولید نمود که در نتیجه نسبت مقاومت به وزن آنها بسیار قابل توجه باشد.
16- پانل ها و عرشه های باربر می توانند سطوح قابل استفاده ای را برای ساخت کف ، سقف و دیوارها ایجاد نمایند . همچنین در مواردی آنها می توانند سطوح بسته ای را برای عبور کانال های تاسیساتی ایجاد نمایند.
پانل ها و عرشه ها نه تنها توانایی مقابله با بارهایی که به صورت عمود بر سطح آنها وارد می شوند را دارند .
بلکه در صورت ایجاد اتصال کافی در بین خود این اعضاء و اعضای نگهدارنده آنها می توان به عنوان پانل های برشی از این اعضا برای مقابله با نیروهایی که در صفحه آنها وارد می شود استفاده نمود.
انعقاد قرارداد با قیمت ارزان !!
قیمت ارزان با ساخت غیر اصولی !!
همیشه در ذهن مشتری هایی که با کارشناسان شرکت ما تماس می گیرند این سوال پیش آمده که چرا فلان شرکت قیمتی به مراتب پایین تر از قیمت شما می دهد ؟و اینجاست که مشتری با توجه به قیمت پایین استعلامی از شرکت های مختلف و دفاتر متفرقه گیج می شود و بدون اطلاع از بحث فنی سازه و استاندارد هایی که باید در ساخت سازه و کیفیت متریال مصرفی رعایت شود صرفا بخاطره قیمت پایین خودش را دچار دردسر و خطرات جبران ناپذیر می کند …
مشکلات بعد از ساخت با قیمت غیر واقعی
متاسفانه در چند سال اخیر مواردی از جانب مشتریان به این شرکت مبنی بر نا تمام ماندن پروژه یا غیر استاندارد بودن سیستم ، معیوب بودن سیستم ال اس اف منتقل شده است .که بعد از بازدید کارشناسان متخصص شرکت ، در اکثر مواقع نتیجه ی حاصله قرارداد غیر اصولی ، سپردن اجرا به افراد بی تجربه و عدم اجرای صحیح خود سیستم ال اس اف بوده که منجر به این مشکلات و ذهنیت های منفی در دیدگاه عموم گشته است .
پرسش و پاسخ در مورد سیستم ال اس اف (LSF)
۱ – با سازه ال اس اف LSF تا چند طبقه میتوان اجرا کرد ؟
به وسیله این روش میتوان ساختمانهایی را به صورت طبقات محدود (معمولاً تا ۵ طبقه) را اجرا کرد.۲ – وزن بر متر مربع این سازه ها چقدر می باشد؟
وزن سازه به نوع کاربری و ارتفاع دیوار و نوع سقف و یا تعداد اتاق یا ابعاد سالن بستگی دارد .اما بطور معمول در حدود ۲۵ تا ۳۲ کیلوگرم بر متر مربع می باشد که معمولا بصورت نسبی ۳۰ کیلوگرم بر متر مربع در نظر گرفته می شود.
۳ – LSF ال اس اف به چه معنی است؟
حروف اختصاری LSF از کلمات Light Steel Frame فریم به معنای قاب های سبک فولادی سرد نورد شده است.۴ – ساختمان با ال اس اف LSF چگونه ساختمانی است؟
ساختمان هایی که به روش LSF ساخته می شوند در واقع از مجموعه ای از دیوارها ، سقف و کف تشکیل می شوند که شاکله اصلی آنها پروفیل های فولادی سرد نورد شده است .۵ – روش و مراحل ساخت ساختمان با سازه ال اس اف LSF چگونه است؟
روش تولید این قطعات و احداث چنین ساختمانهایی به این صورت است که ورقه های فولادی ابتدا در کارخانه و توسط دستگاه به ابعاد ، اندازه ها و اشکال معین شکل دهی شده و به هم متصل می شوند.پنل هایی که به این شکل تولید می شوند به محل احداث ساختمان منتقل شده و بر اساس نقشه های از قبل طراحی شده و بر روی فونداسیون متناسب با این نوع از سازه بر یکدیگر سوار می شوند.
اسکلت شکل گرفته توسط ورقه های OSB ، گچ برگ ، سمنت برد و یا سایر مصالح پوششی نظیر سنگ برای نمای بیرونی و یا سرامیک برای کف سازی ، پوشانده شده و سایر مراحل احداث و تکمیل بنا طی می شود.
6– با ال اس اف LSF چه ساختمان هایی می شود ساخت؟
سیستم سازه های فولادی سبک (LSF) یک سیستم سازه ای پیشرفته است .که در انواع ساخت و سازها مانند ویلاها، خانه های ویلایی تک خانوار و چندخانوار ، ساختمانهای مسکونی، اداری و صنعتی یک، دو و سه طبقه، هتل ها و هتل آپارتمان ها، ساختمان های مدارس و دانشگاهی، رستورانها و …. دارای کاربرد می باشد.
سیستم سازه های فولادی سبک (LSF) یکی از مناسبترین سیستم های ساختمانی است که امروزه در جهان مورد استفاده قرار می گیرد.
۷ – اصلی ترین عامل در سازه های فولادی سبک ال اس اف LSF چیست؟
اصلی ترین عامل در سازه ای فولادی سبک، مقاطع فولادی جدار نازک می باشد.مقاطع فولادی جدار نازک، مقاطع فلزی سرد نورد شده ای می باشند که با استفاده از ورقهای فولادی نازک و با استفاده از روش Roll Forming شکل دهی می شوند.
داشتن ضخامت یکنواخت در عرض مقاطع و استفاده از روش Roll Forming برای ساخت آنهاست که باعث می گردد تولید در حجم بسیار بالا و با کیفیت مناسب و یکنواخت انجام گیرد.
مقاطع فولادی جدار نازک ، سبک بوده و به راحتی قابل حمل می باشد.
بخش های مختلف ساختمان را به راحتی می توان با این مقاطع مونتاژ نمود.
این عوامل باعث می گردد که عملیات ساخت با این سیستم بسیار سریع باشد.
۸ – جایگاه سیستم ال اس اف LSF در ساخت و ساز صنعتی چیست؟
عمده ترین دلیلی که ساختمانهای LSF به شدت با استقبال جهانی مواجه شده است .استحکام این نوع از ساختمان و مقاومتی است که در برابر زلزله از خود نشان می دهد.
این ساختمان ها به دلیل یکپارچگی اجزای تشکیل دهنده و سبکی وزن ، مناسبترین رفتار را در برابر نیروهای وارده ناشی از زلزله از خود نشان می دهند.
۹ – مزایای استفاده از سیستم ال اس اف LSF چیست؟
- امکان بکار گیری محصولات دارای استاندارد در مرحله تأمین مصالح با حداقل پرت و امکان بهینه سازی اجزای مختلف ساختمان برای صرفه جویی در مصرف انرژی و اصلاح الگوی مصرف.- مقاومت بالا در برابر زلزله به لحاظ شکل پذیری خوب و سبکی فوق العاده در کنار استحکام بالا.
- کاهش نیاز به نیروهای ماهر حرفه ای و امکان جذب خیل عظیم بیکاران تحصیل کرده و بومی در بخش نصب این نوع ساختمان ها که با هزینه کمتر کیفیت بیشتر را برای ساختمان به ارمغان می آورند.
- کاهش رکود سرمایه در طول دوره ساخت، در کنار افزایش کیفیت و کمیت ساخت و ساز.
- کاهش مصرف انرژی در کلیه مراحل تولید مصالح ساختمانی،حمل مصالح ، بهره برداری و جمع آوری ساختمان.
- نیازکم این روش به صنعت سیمان که یک صنعت آلاینده بوده و این نوع ساختمان را دوستدار محیط زیست معرفی می کند.
– کاهش مصرف فولاد در ساختمان که به تدریج حکم فلزی با ارزش را پیدا خواهد کرده و دفن بدون ملاحظه آن در ساختمان های موجود هیچگونه توجیهی ندارد.
۱۰ – تفاوت مصرف فولاد و بتن در یک پلان مشابه چیست؟
مقایسه مصرف فولاد در یک پلان مشابه ( ۲ واحد در ۳ طبقه جمعا ۶ واحد ) برای ساخت یک ساختمان ۳- ۵ طبقه با ۱۰۰ مترمربع زیر بنا واریانت های زیر بررسی شد :واریانت اول:
اسکلت بتنی با سیستم قاب خمشی ساده و سقف مشابه تیرچه بلوک مصرف کل سیمان ۵/۲۰ تن مصرف کل فولاد ۴ تن.
واریانت دوم:
اسکلت فلزی با سیستم مفصلی و سقف کامپوزیت مصرف کل سیمان ۵/۱۱ تن مصرف کل فولاد ۸/۵ تن.
واریانت سوم:
احداث سازه فلزی یکپارچه سبک (LSF) مصرف کل سیمان: ۲/۵ تن مصرف کل فولاد ۸/۲ تن .
۱۱ – دلایل اقبال روز افزون سیستم سازه های ال اس اف LSF چیست؟
دوستدار محیط زیست به دلیل نیاز کم این روش به صنعت سیمان و قابلیت استفاده مجدد کاهش نیاز به نیروهای ماهر حرفه ای در تولید این سازه ها یه کمک سیستم های CAD/CAM .کیفیت بیشتر با هزینه کمتر و سهولت اجرا این نوع ساختمان ها در مکان های با دسترسی دشوار زمان کوتاه اجرا که خواب سرمایه در طول دوره ساخت را کاهش می دهد امکان تولید انبوه با رعایت استانداردهای فنی کاهش مصرف فولاد که حکم فلزی با ارزشی را در آینده پیدا خواهد کرد که دفن بدون ملاحظه آن در ساختمان های سنتی هیچگونه توجیهی ندارد.۱۲ –دلایل کاهش مصرف فولاد با مقاطع سرد نورد شده چیست؟
مشخصات مکانیکی برتر در مقایسه با پروفیل های گرم نورد :- حداقل پرت مصالح به کار گرفته شده درحین ساخت به دلیل طراحی بهینه صنعتی.
- نوع فولاد مصرفی در سازه های L.S.F .
- مقاومت بالا در برابر زلزله به لحاظ شکل پذیری خوب و سبکی فوق العاده در کنار استحکام بالا.
- طراحی و ساخت به کمک سیستم های CAD / CAM و افزایش قابلیت های مکانیکی مقاطع بار بر .
- جایگزینی المان های سازه ای ضعیف زیاد به جای المان های قوی کم.
- امکان بالفعل ساخت و ساز خشک در سیستم های ال اس اف LSF .
۱۳ –دلایل و الزامات استفاده از سازه های سبک ال اس اف LSF چیست؟
- نیاز سالانه مسکن حدود ۱,۵ میلیون واحد مسکونی می باشد.- توان تولید سالانه محدود به ۶۰۰-۴۰۰ هزار دستگاه میباشد.
- کمبود سیمان، فولاد، نیروی انسانی ماهر.
- خطر وقوع زلزله های مرگبار در فلات ایران.
- گران شدن شدید مصالح سنتی و دستمزد .
- طولانی بودن زمان ساخت و خواب سرمایه.
- کیفیت پایین ساختمانهای سنتی.
- گران شدن حامل های انرژی.
۱۴ – مزایا و ویژگی های ساختمان های ال اس اف LSF کدامند ؟
- مقاومت در برابر زلزله .- سرعت ساخت .
- صرفه جویی در مواد و انرژی .
- ال اس اف LSF ساختمان دوستار محیط زیست .
- ال اس اف LSF ساختمان دنیای آینده است .
۱۵ – مقاومت ساختمان های ال اس اف LSF در برابر زلزله چگونه است ؟
فلسفه مهندسی در این نوع از ساختمان این است که المانهای ضعیف ولی متعدد را جایگزین المانهای قوی ولی کم تعداد کرده اند .به همین دلیل در زمان وقوع زلزله حتی اگر بخشی از ساختمان دچار آسیب بشود سایر قسمتها نقص آن را جبران می کنند .
ساختمانهای LSF بسیار سبک اند ، برای مقایسه ، وزن ساختمان های LSF یک ششم ساختمانهای بتنی و یک پنجم تا یک چهارم ساختمانهای فلزی است.
و از آنجایی که یک ساختمان هرچقدر سبکتر باشد نیروی کمتری را نیز جذب می کند . بنابراین در زمان وقوع زلزله کمترین آسیب را می بیند.
اکنون به کمک تکنولوژی کدکم این امکان فراهم آمده است که ساختمانهای LSF را در شرایط حدی و به صورت شکل پذیر و به همان شکلی که طراحی کرده ایم بسازیم.
همچنین به کمک تولید مکانیزه مبتنی بر طراحی مهندسی ، نقش نیروی انسانی و خطاهای احتمالی در اندازه گیری و نصب به حداقل می رسد به این ترتیب ساختمانی بنا می شود که عملکرد بهتری دارد.
۱۶ – سرعت ساخت در ساختمان های ال اس اف LSF چگونه است؟
دلیل دیگری که ساختمانهای LSF با استقبال مواجه شده است بالا بودن سرعت ساخت این نوع از ساختمان است.روش کدکم باعث شده سرعت ساخت المانهای سازه ای در این نوع از سازه افزایش یابد.
از سوی دیگر سبکی این نوع از ساختمان باعث می شود با صرف مواد و انرژی و نیروی انسانی بسیار کمتر و در زمانی بسیار کوتاه تر امکان جابه جایی ، مونتاژ و نصب فراهم آید.
۱۷ – صرفه جویی در مواد و انرژی در ساختمان های ال اس اف LSF چگونه است؟
صرفه جویی در مصرف مواد و انرژی دیگر مزیت ساختمان سازی به روش LSF است.حجم کم و سبک بودن باعث می شود میزان و حجم کمتری از مواد و متریال برای ساخت مورد نیاز باشد .
و این به معنای صرف انرژی کمتر برای تولید مواد است.
سبکی موجب می شود انرژی مورد نیاز برای حمل ونقل به نحو قابل توجهی کاهش پیدا کند.
در زمان ساخت و اجرای ساختمان نیز انرژی کمتری برای جابه جایی و نصب قطعات و مصالح مورد نیاز است.
همچنین پس از ساخت و در زمان بهره برداری ، به دلیل قابلیتهای مناسب این سیستم برای تطبیق با مصالح ، قطعات و روش های عایق بندی ساختمان ، امکان به حداقل رساندن تبادل حرارت میان محیط داخل و بیرونی ساختمان و در نتیجه سیوینگ انرژی فراهم می شود.
۱۸ – چرا ساختمان LSF دوستار محیط زیست است؟
این ساختمانها در زمان ساخت ، حداقل پرت مصالح و انرژی را دارند و در زمان بهره برداری نیز کمترین انرژی را هدر می دهند.علاوه بر این بسیاری از مواد و مصالحی که در این نوع از ساختمان به کار می رود، در پایان عمر ساختمان قابل بازگشت به طبیعت و یا قابل بازیافت است .
ساختمان های LSF در دنیا به عنوان ساختمان های دوستار محیط زیست معروفند.
۱۹ – چرا ال اس اف LSF ساختمان دنیای آینده است؟
ال اس اف LSF بی تردید روز به روز جایگاه مناسبتری را در بازار ساخت و ساز کسب خواهد کرد .چرا که این نوع از ساختمان در مقایسه با سایر روشهای استاندارد ، از قیمت تمام شده بسیار مناسبتری برخوردار است.
در مجموع با توجه به شرایط نوین شکل گرفته در جهان و با لحاظ کلیه ملاحظات زیست محیطی ، توجیهات اقتصادی ، شرایط گوناگون و متنوع اقلیمی ، مسأله انرژِی ، نیروی انسانی مورد نیاز برای اجرای پروژه های ساختمانی و بالاخره موضوع بهره برداری از ساختمان ، روش LSF به عنوان یکی از مناسب ترین روشهای ساختمان سازی در شرایط فعلی جهان شناخته می شود .
این فاکتورها رقابت پذیری این سیستم ساختمانی را با سایر سیستم های ساختمانی به وضوح نشان می دهد به نحوی که میزان استقبال از این روش ، با رشدی نزدیک به صد در صد ، در صدر روش های گوناگون ساخت و ساز در جهان قرار دارد.
20- کنترل کیفیت تولید در پیام دشت پارس چگونه انجام می شود؟
برای اطمینان از کیفیت مواد نیز با کنترل کیفی مستمر در آزمایشگاه های معتبر ، کیفیت آنها تحت نظارت و کنترل قرار می گیرد.در کارخانه پس از اتمام تولید توسط دستگاه ، برای حصول اطمینان بیشتر با استفاده از ابزارهای دقیق نیز ، ابعاد ، اندازه ها و کیفیت محصول نهایی مورد بازبینی و نظارت قرار گرفته و از رعایت استانداردها ، اطمینان حاصل می شود.
مدیریت پیمان
تعریف مدیریت پیمان
مدیریت پیمان (Management Contracting) یا MC به روشی که در آن کارفرما، شخص یا شرکتی را تعیین می کند تا مدیریت اجرای پروژه را بر عهده بگیرد.به این ترتیب مدیریت پروژه ، تعیین روش های اجرای پروژه ، تعیین چارت سازمانی و استخدام نیروها بر عهده پیمانکار است.
خدمات شرکت پیام دشت پارس در مدیریت پیمان :
مدیریت پیمان ساخت ساختمانمدیریت پیمان ساخت ساختمان مسکونی
مدیریت پیمان ساخت ویلا
مدیریت پیمان ساخت ساختمان تجاری
مدیریت پیمان بازسازی و نوسازی ساختمان
اخذ پروانه ساختمان
صدور پروانه تخریب و نوسازی
دستور تخریب
مدیریت پیمان با امور اداری
مدیریت پیمان تا اخذ برگه سبز ساختمان
مدیریت پیمان تا مرحله اخذ پایانکار ساختمان
مدیریت پیمان بازسازی ساختمان
مدیریت پیمان بازسازی ویلا
مدیریت پیمان اجرائی ساختمان
مدیریت پیمان اداری
امتیازات شرکت پیام دشت پارس در قرارداد مدیریت پیمان :
نظارت و سرپرستی کارگاه صرفا با مهندسین عمران و معماری عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان خواهد بود .آشنایی و اشراف کامل و انجام کلیه امور اداری مربوط به ساخت و ساز .
متره و برآورد متریال و مصالح ساختمانی و ارائه به کارفرما قبل از شروع به ساخت .
ارائه آنالیز بهاء بصورت کلی و ریز هزینه های ساخت ساختمان قبل از شروع بکار و ارائه به کارفرما .
ارائه طرح و پلان های سه بعدی از دیزاین های معماری داخلی قبل از اجراء ( شامل طرح های متد روز : کلاسیک ، لاکچری ، مینیمال ، مدرن ) .
ارائه زمانبندی در ساخت پروژه .
ارائه گزارش پیشرفت کار به صورت هفتگی و ماهانه .
اکیپ های اجرائی ماهر و با تجربه .
سرعت در اجراء .
کیفیت در اجراء .
هماهنگی و تعامل بین اکیپ های کارگاهی .
حسابرسی دقیق خرج کرد کارگاهی .
اعلام گزارش مالی هفتگی و ماهانه به کارفرما .
با ما به رویاهایتان نزدیکتر شوید
چرا برای مدیریت پیمان خود ما را انتخاب کنید؟
شرکت پیام دشت پارس ، 13 سال پیش به همت چند تن از مهندسین و فعالین در زمینه املاک در شهر تهران تشکیل گردید. بنا به سابقه بی نقص مهندسین از بدو تاسیس، پروژه های مسکونی و غیر مسکونی متعددی به این گروه سپرده شد که رضایت قلبی تک تک کارفرمایان عزیز، گواه موفقیت و پیشرفت روز افزون این گروه مهندسی می باشد.ما برای مدیریت پیمان چقدر حق الزمه می گیریم؟
خوشبختانه به دلیل اینکه سالهاست شرکت پیام دشت پارس در عرصه ساختمان حضور دارد، کارفرمایان محترم که قصد ساخت و ساز دارند را به خوبی درک کرده و می داند که مردم با توجه به گرانی های اخیر در تنگنا قرار دارند و هر چه صرفه جویی کنند به نفعشان است، لذا به همین دلیل در سال جاری، حق الزحمه ساخت خود را به پایین تر از حداقل دستمزد مدیریت پیمان رسانده است، که قطعا موقعیت خوبی برای کارفرمایان عزیز است تا ساخت پروژه خود را به دستان توانمند این گروه بسپارند.طراحی و معماری
مطالعات فاز صفر در گروه معماری پیام دشت پارس در دو حوزه انجام می شود:۱. مطالعات مستقل از سایت پروژه
۲. مطالعات مبتنی بر سایت پروژه
تیم طراحی پیام دشت پارس برای آغاز طراحی هر پروژه ای به بانک پژوهش های گروه ایده پیام دشت پارس مراجعه کرده و همزمان با اینکه گروه ایده در حال انجام مطالعات مبتنی بر سایت پروژه است.با ایده ها و دیاگرام های ارائه شده توسط این گروه پروسه طراحی را پیش می برد.
از آنجا که معتقد هستیم، طراحی معماری هر بنا تنها مختص به زمین آن بوده و باید با توجه به ویژگی-های جغرافیایی، اقلیمی، اجتماعی، فرهنگی و نیازها و درخواست های کارفرمای آن شکل بگیرد.
مطالعات مبتنی بر سایت پروژه به طور کاملا دقیق و جزئی انجام می گیرد و در حین این کار ایده های پیشنهادی با توجه به مقتضیات پروژه و سایت آن با انتظارات و نیازهای کارفرما هم سو می گردند.
تلاش ما بر این است در روند طراحی معماری، نیازهای کارفرما با دانش و تخصص معماری در تناقض نباشد و دانش معماری در جهتی به کار گرفته شود که تامین رضایت کارفرما را ضمن بر قراری اصول طراحی معماری با کیفیت در پی داشته باشد.
دیاگرام ها و خطوط اولیه طرح و کلیه مسائل مربوط به فاز صفر طراحی معماری توسط گروه ایده پیام دشت پارس انجام می گیرد.
در ابتدا با پرداختن به مسائل مرتبط با موضوع مورد طراحی و ایده پردازی های اولیه، مراحلی را جهت رسیدن به کانسپت پروژه طی می شود.
در فرآیند طراحی معماری سعی ما در پایبندی به کانسپت و ارائه ایده های متفاوت است و در نهایت نزدیکترین ایده ها به کانسپت اصلی طرح انتخاب شده و دیاگرام های حاصل از آنها، توسط تیم طراحی به عنوان معیار اصلی شکل دهی به طرح قرار می گیرند.
گروه معماری پیام دشت پارس
هدف ما تولید معماری با کیفیت بالا در طراحی و توجه دقیق به جزییات اجرایی و ساخت است
معماری ، هنری اصیل است که رابطه تنگاتنگ با زندگی انسان ها دارد
بنابراین وظیفه داریم تا فرآیند خلق معماری را از شروع شیوه های صحیح برای طراحی تا اطمینان از بالاترین کیفیت ممکن برای محصول معماری گام به گام دنبال کنیم .در این مسیرفلسفه ما ، بستر اصلی آن چیزی است که انجام می دهیم .
در معماری، هر طرح یک سیستم است.
طراحی فرایندی است که از تفکر شروع و به یک محصول (بنا) ختم می شود، بنا محصول تجسم و تخیل، تفکر است.
سناریوی خلق یک اثر در چهارسوی معماری در یک نگاه
خلاقیت در ذهن یک معمار
بهترین محصولات خلق شده ذهن باید سریع اجرایی شود .طرح منحصر به فرد معماری
داستان یک طرح را کشف میکنیم طرح ، یک معمار را میسازد.اجرایی شدن طرح معماری
یک راه آسان برای اجرای خلاقیت نمونه کارهای خاص را حتما از ما بخواهید.پلان یا نقشه معماری چیست ؟
پلان یا نقشه نمودار دارای مقیاس از اتاق یا ساختمان است که از بالا دیده می شود.ممکن است دربرگیرنده کل ساختمان، طبقاتی از ساختمان یا اتاق منفردی باشد.
همچنین پلان یا نقشه شامل مبلمان ، تاسیسات ، اندازه گذاری یا هر چیزی است که برای کشیدن پلان ضروری است.
نقشه های معماری طبقات ساختمان به نوعی بایستی کاربردی باشد به طور مثال مختص طراحی مبلمان، یا سامانه های الکتریکی و یا تجهیزات نورپردازی باشد.
از ویژگی های پلان مناسب عبارتند از منعطف و چندسویه بودن پلان معماری مطلوب می تواند شادی بودن در فضای منزل را با استفاده از ایجاد سیالیت و جریان مطلوب بین فضاها افزایش دهد و ارزش ملک را بالا ببرد.
اندازه و مقیاس در پلان با اهمیت است زیرا مبتنی بر تعداد افرادی است که در فضا هستند.
بهترین خدمات معماری
هدف از شکل گیری دفتر معماری پیام دشت پارس، عشق ورزیدن و لذت بردن از کار در حرفه معماری و همچنین وجود اراده قوی و انگیزه بالا برای پیشرفت در سطح جامعه معماری ایران و جهان میباشد.در نتیجه با خلاقیت و نوآوری در کار، تلاش و پشتکار بی اندازه، نظم و برنامه ریزی، داشتن تعهد و صداقت در کار، سعی برآن داریم با جلب اعتماد مشتریانی آگاه، هوشمند و معتبری همانند شما، بهترین خدمات خود را با افتخار ارائه نماییم تا به موفقیت های بیشتر در عرصه معماری تداوم بخشیم.
فرایند طراحی معماری
در فرایند طراحی معماری، معمار با شناخت مساله و موضوع طراحی، شروع به جمعآوری اطلاعات در مورد موضوع طراحی میکند.سپس بعد ازتحلیل و تکمیل اطلاعات، برنامه ریزی و سپس شروع به ایدهپردازی میکند.
این ایدهها با توجه به عوامل زیادی از جمله اطلاعات و گرایش های فکری معمار و … متفاوت است.
پس از ارائه ایدههای اولیه، معمار ماکت ایدهها را میسازد و در اصطلاح اتود میزند و در ادامه پس از ارزیابی و جمعبندی همه ایدهها، صحیح ترین گزینه را انتخاب میکند و به کار فرما ارائه میدهد.
طراحی معماری ( فاز صفر معماری ، فاز یک معماری ، فاز دو معماری )
برای انجام یک پروژه معماری مراحلی را باید به ترتیب طی کرد که قبل از شروع هر یک از مراحلِ طراحی معماری، باید مرحله پیش رو را به بهترین نحو و روش و بدون هیچ نقصی پشت سر گذاشت .کلیه پروژه های معماری جهت طراحی از سه بخش اصلی تشکیل می شوند.
این سه بخش (فاز) بایستی به صورت منظم و متداوم پس از دیگری و پشت سر یکدیگر قرار بگیرند تا طراحی معماریمورد نظر به صورت استاندارد پیاده سازی شود هر سه این بخش ها لازم و ملزوم یکیدگر بوده و در صورت عدم اجرای مناسب یک فاز معماری یا عدم پیوستگی مناسب بین آنها کل مجموعه طراحی معماری پروژه با شکست مواجه خواهد شد.
اولین مرحله فاز صفر معماری یا همان مطالعات معماری می باشد
در این قسمت مطالعات مربوط به زمین مانند خاک شناسی و ژئوتکنیک که بر شناخت گسل های موجود و میزان استجکام زمین و زلزله خیز بودن و میزان قدرت تحمل زمین برای ایجاد یک بنا و.. تمرکز دارد انجام می شود .ضوابط و شرایط اولیه جهت طراحی و ساخت، کلیه مطالعات شهری و مدنی از حیث ضوابط شهری و.. که پس از انجام مطالعات و پژوهش و انجام فاز صفر معماری و تایید آن به فاز بعد می رسیم.
مرحله بعد فاز یک معماری که همان طراحی اولیه معماری می باشد که به طور مفصل در آیتم های بعدی بیان خواهیم کرد.
پس از این مرحله میرسیم به مرحله فاز دو معماری و تهیه دیتیل ها و نقشه های اجرایی معماری می باشد.
طراحی فاز صفر معماری یا مطالعات معماری
فاز صفر معماری شامل مطالعات معماری می باشد.در فار صفر معماری شناخت نسبت به منطقه و آیتم هایی مانند اقلیم منطقه، شرایط معماری منطقه، ضوابط و قوانین، چارچوب ها و استاندارد ها همچنین بررسی دقیق مسائل مربوط به مهندسی خاک از قبیل آزمایش خاک و… مدنظر قرار می گیرد که بسیار حائز اهمیت است.
به عنوان نمونه اگر در بررسی وضعیت خاک و ژئوتکنیک یک منطقه به نتایج خوبی نرسیم حتی امکان عدم اجرای پروسه معماری نیز مطرح میشود یا در بسیار از شهر های دنیا محدودیت های بلند مرتبه سازی غلاوه بر بافت سنتی به بحث آزمایش خاک مربوط است و هر ناحیه بسته به سستی یا قوت زمین تا حد مشخصی امان ساخت دارد.
فاز صفر معماری مرحله ای است که در آن اطلاعات مورد نظر کسب می شوند و پروسه شناخت و شناسایی پروژه مورد مطالعه قرار می گیرد.
در فاز صفر معماری، پروژه از نظر توجیه فنی و اقتصادی و همچنین توجیه اجتماعی پروژه معماری مورد بررسی قرار می گیرد.
اطلاعات و شناخت مورد نظر در فاز صفر معماری در بسیاری از موارد از طریق مذاکرات با کارفرما و آگاه شدن از نیازهای مورد نظر کارفرما به دست می آید.
طراحی فاز یک معماری
در فاز یک معماری یا همان طراحی معماری، کلیه اطلاعات بدست آمده در فاز صفر معماری پیاده سازی می شوند و در قالب طرح های معماری و نقشه های اولیه معماری، فاز یک نامگذاری می شوند.نقشه های اولیه فاز یک معماری شامل پلان های طراحی معماری، مقطع های معماری، طرح های معماری و… می باشد.
کلیه پلان های طراحی معماری در فاز یک معماری با کارفرما به بحث و تبادل نظر گذاشته می شود.
و در صورت نیاز تغییرات لازم بر آنها اعمال میگردد و خروجی مشترک این تبادل نظر جهت اخذ مجوزهای لازم برای مرحله اجرای ساختمان به مراکز صدور مجوز ارسال می شود که مجددا در این بخش نیز در صورت نیاز به بازنگر های مربوط به طراحی اولیه معماری و نقشه ها این مهم صورت می پذیرد.
در واقع طراحی فاز یک معماری حد واسط مطالعات معماری و پلان های نهایی معماری و اجرای پروژه معماری می باشد از اینرو بسیار حائز اهمیت است که در فاز یک معماری دقت لازم را داشته باشیم و با برگزاری جلسات و تبادل نظرات و اطلاعات با دست پر به فاز دوم معماری برویم تا دچار دوباره کاری های غیر استاندارد نشویم.
ضمنا این تفکر که چون نقشه های اولیه در فاز بعدی به صورت دقیق و منظم اندازه گذاری شده و با ضوابط مقررات ملی منطبق خواهند شد .
پس نیازی به طراحی معماری در این فاز نیست به شدت تفکر غلطی است چرا که در نقشه های اولیه است که به راحتی امکان تصحیح داریم ولی اگر در مراحل بعدی به مشکل با کارفرما بخوریم هزینه های زیادی در بر خواهد داشت و بعضا امکان آن به کلی میسر نخواهد بود.
طراحی فاز دو معماری
در فاز دو معماری نقشه های معماری که در فاز یک معماری طراحی شده اند از آنجاییکه از دقت و حساسیت لازم جهت اجرای پروژه ساخت برخوردار نیستند .و صرفا برای تبادل ایده ها و آراء افراد گوناگون طرح شده اند، مطابق با ضوابط مقررات ملی ساختمان مجددا طراحی می شوند.
نکته مهم در طراحی فاز دو معماری این است که ماهیت نقشه های تهیه شده در فاز یک معماری تغییر پیدا نمیکند بلکه دقت آنها بالا می رود .
جهت اجرای پروژه و اگر در پروژه هایی میبینیم که در فاز دوم معماری ماهیت نقشه های فاز یک به کلی تغییر پیدا می کند این امر حاصل عدم دقت لازم و تبادل نظرات و اطلاعاتی است که در جلسات مختلف بایستی بدان دست پیدا می نمودند.
در فاز دو معماری نقشه های طراحی شده نهایی مطابق با مقررات ملی ساختمان به عنوان پلان های نهایی پروژه جهت اجرای ساختمان به پیمانکار ارائه می گردد.
مطابقت نقشه های فاز دو معماری با نقشه های سازه (طراحی سازه) و نقشه های تاسیسات (طراحی تاسیسات) از الزامات فاز دو معماریست به گونه ای که پس از تایید فاز یک معماری نقشه های طراحی شده توسط مهندس معمار در فاز دو معماری مطابق با مقررات ملی ساختمان و هماهنگ با نقشه های سازه و تاسیسات و نقشه های معماری، طراحی میشوند.برای طراحی فاز دو معماری ضروریست که تمامی نقشه های معماری، نقشه های سازه و نقشه های تاسیسات طراحی شده در فاز یک معماری بررسی و با همفکری مهندسین سازه، مهندسین معماری و منهدس تاسیسات نقشه های فاز دو معماری تهیه شود .
به طوریکه نظرات کلیه مهندسین در طراحی نقشه های فاز دو معماری در نظر گرفته شود در غیر اینصورت نقشه های طراحی شده فاز دو معماری از انسجام و هماهنگی کامل برای اجرای پروژه برخوردار نخواهد بود.
نقشه های فاز دو معماری معمولا با مقیاس یک پنجاهم و یک صدم طراحی میگردد طراحی فاز دو معماری توسط مهندس معمار تهیه و شامل مشخصات و نوع مصالح ساختمانی مورد کاربرد و جزئیات اجرایی پروژه ست.
شرکت معماری پیام دشت پارس
شرکت معماری پیام دشت پارس در بخش فاز یک معماری و ارائه نقشه های اولیه معماری، سازه و تاسیسات و همچنین فاز دو معماری و ارائه نقشه های نهایی پروژه جهت اجرای ساختمان (فاز دو معماری) با هماهنگی کامل با ضوابط مقررات ملی ساختمان و همچنین یکپارچگی کامل با نقشه های سازه فاز دو معماری، نقشه های معماری فاز دو معماری و نقشه های تاسیسات فاز دو معماری، آمادگی کامل خود را جهت ارائه خدمات طراحی فاز دو معماری در سه فاز اصلی معماری شامل فاز صفر معماری و مطالعات کامل پروژه، فاز یک معماری، ارائه نقشه های اولیه معماری، سازه و تاسیسات و همچنین فاز دو معماری و نقشه های نهایی پروژه هماهنگ با نقشه های طراحی داخلی و دکوراسیون داخلی و طراحی نمای ساختمان اعلام میدارد.تماس با ما :
- ایمیل شرکت : info@lsf.ir – pdpars@ymail.com
- شماره های تلفن ثابت : 22491383-22448448-021
- آدرس دفتر : تهران – پاسداران - خیابان گل نبی - پلاک 40 - طبقه چهارم شرقی - واحد 404
- همراه مهندس محمدی : 09124942628
- همراه مهندس چشمه علائی :09123399587
- سایت شرکت : https://www.lsf.ir/
Comments
Post a Comment